« Etusivu

Alumnikirjeet


Kirje 22.8.2005 (TieVie-asiantuntijakoulutuksen almuni-tapaaminen & verkkolähetyksiä)

Hyvä aikaisempien vuosien TieVie-kouluttajakoulutuksen / TieVie-asiantuntijakoulutuksen osallistuja,

haluatko päivittää tvt:n opetuskäytön asiantuntemustasi ja pitää itsesi ajantasalla?

Elokuussa alkavassa uudistetussa TieVie-asiantuntijakoulutuksessa (15 op) järjestetään alumni-tapaaminen Pedagoginen muutos -lähiseminaarin yhteydessä. Seminaari järjestetään Helsingissä 27. - 28.10.2005 ja sen
yhteydessä järjestetään erillinen parin tunnin tapaaminen vanhoille tievieläisille. Pyrimme ottamaan niissä aikaisempaa paremmin huomioon tarpeenne. Otamme myös vastaan toiveitanne alumni-tapaamisesta, voitte lähettää niitä minulle (merja.ruotsalainen(a)oulu.fi) sähköpostitse.

Mahdollisesti myös seuraavien lähiseminaarien (Arviointi-seminaari, Jyväskylä 19. - 20.1.2006 ja Päätösseminaari, Turku 27. - 28.4.2006) yhteydessä järjestetään alumni-tapaaminen, asia vahvistetaan myöhemmin.

Lisäksi osaa TieVie-asiantuntijakoulutuksen lähiseminaarien asiantuntijapuheenvuoroista voi seurata verkosta. Koulutuksen ensimmäisen lähiseminaarin, Organisatorinen muutos (25. - 26.8.2005, Oulu) puheenvuorojen aiheet, aikataulu sekä ohjeet lähetyksen seuraamisesta löytyvät verkosta: http://tievie.oulu.fi/vakiinnuttaminen/oulu.htm

Lähetämme tarkempia tietoja muista yllämainituista tapahtumista lähempänä.

Aurinkoista loppukesää toivottaen, Merja Ruotsalainen


Kutsu 4.2.2005 (Kutsu TieVie-alumnitapaamiseen 17. - 18.3.2005)

Hyvä vuoden 2001, 2002 tai 2003 TieVie-kouluttajakoulutuksen osallistuja,

Jo perinteiseen tapaan, kolmatta kertaa, TieVie-kouluttajakoulutuksen (10 ov) suorittaneille järjestetään kuluvan vuoden TieVie-asiantuntijakoulutuksen Turun päätösseminaarin yhteydessä 17. - 18.3.2004 alumnitapaaminen. Alumnit ovat tervetulleita seuraamaan päätösseminaarin ohjelmaa ja osallistumaan iltajuhlaan muiden osallistujien tavoin. Seminaari järjestetään Turun yliopiston Educariumissa, Assistentinkatu 5. Seminaarin ohjelma löytyy TieVie-portaalista osoitteesta:
http://tievie.oulu.fi/tievieasiantuntijakoulutus/ohjelmaturku.htm

Alumneille on myös järjestetty pe 18.3. aamupäivällä oma sessio, jossa osallistujat voivat kertoa elämästä kouluttajakoulutuksen jälkeen. Ohjelma tarkentuu, kun selviää, ketkä ovat osallistumassa sessioon.

Ohesta löydät tietoa majoittumisesta sekä ilmoittautumisesta. Alumnit ilmoittautuvat seminaariin kurssilaisten tavoin.

MAJOITTUMINEN

Osallistujille ei ole varattu hotelleista erillisiä kiintiöitä. Illanviettopaikkaa lähellä olevia ja TieVie-yhteisön suosiossa olleita hotelleja ovat erityisesti:
- Sokos Hotel Hamburger Börs, Kauppiaskatu 6, puh. 02-337 381
- Sokos Hotel City Börs, Eerikinkatu 11, puh. 02-337 381
- Sokos Hotel Seurahuone, Eerikinkatu 23, puh. 02-337 301
- muita Turun hotelleja löytyy sivulta
http://www.turkutouring.fi/matkailijalle_2.phtml?path=MATKAILIJALLE/Majoitus/Turussa&id=186&kieli=suomi

KULKUYHTEYDET JA KARTTA

Educariumiin on Kupittaan rautatieasemalta n. 1 km, sekä Kauppatorilta ja rautatieasemalta n. 3 km. Kauppatorilta pääsee Educariumiin (Kasarmintien pysäkki) busseilla 30, 50, 51, 53 ja 54. Turun kartta löytyy osoitteesta
http://opaskartta.turku.fi/

ILLANVIETTOON JA SEMINAARIIN ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu seminaariin osoitteella heidi.pusenius@utu.fi viimeistään ma 8.3.2005. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä, osallistutko illalliselle (hinta sponsoroitu 12 euroa, maksetaan illallisen yhteydessä).

Tervetuloa Turkuun!

Toivottaa Matti Lappalainen Turusta


Kutsu 22.9.2004 (TieVie-alumnitapaaminen H:gissä 28.10 - 29.10.2004)

Hei TieVie-alumni!

Kutsumme sinut mukaan organisatorinen muutos -seminaariin Helsinkiin tapaamaan uusia ja vanhoja TieVieläisiä. Olet tervetullut osallistumaan seminaarin ohjelmaan torstaina 28.10.2004 klo 9.30-14.30 ja perjantaina 29.10.2004 klo 9.00-14.00 sekä seminaarin yhteydessä oppimiskeskus Aleksandriassa järjestettävään vapaamuotoiseen Alumnien
keskustelutilaisuuteen torstaina 28.10.2004 klo 14.30-16.00 (ryhmätyötila 333, 3. krs., Fabianinkatu 28).

Seminaarin ohessa tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua TieVieläisten yhteiseen illanviettoon ravintola Ostrobotniassa, Museokatu 10 torstaina 28.10. klo 19.00 alkaen. Illanvietto sisältää kevyen illallisen ja takuuhyvän seuran lisäksi hauskaa ohjelmaa - lauluyhtye Tuppasuut ja stand up - koomikko Heli Sutela esiintyvät ruokailun lomassa, loppuiltaa viihdyttää Bottan oma DJ.

Tarkemmat tiedot seminaarista ja sen ohjelmasta löydät TieVie-portaalista osoitteesta:
http://tievie.oulu.fi/tievieasiantuntijakoulutus/ohjelmahelsinki.htm

Seminaariin ja illanviettoon tulee ilmoittautua 19.10.2004 mennessäosoitteeseen mari.jussila@helsinki.fi

Tervetuloa mukaan!

TieVie-suunnitteluryhmä


Kirje 8.3.2004 (Turun TieVie-tapaaminen 18.-19.3.04)

Hei,

kuten tiedättekin, Turun TieVie kouluttajakoulutuksen päätösseminaari lähestyy muuttolintujen tavoin kovaa vauhtia! Virallinen ilmoittautuminen päättyy tänään ja moni onkin jo ilmoittautunut, mutta vielä ehtii. Seminaarin ohjelmahan oli tällainen: http://tievie.oulu.fi/tieviekouluttajakoulutus/ohjelmaturku.htm.

Alumnit ovat tervetulleita mukaan kaikkeen ohjelmaan. Vain alumneille on tarkoitettu pe-aamu, jolloin osallistujat kertovat, miten tvt-asiat ovat koulutuksen suorittamisen jälkeen edenneet. Joidenkin osalta tämä on
tarkoittanut mm. mielenkiintoista kokemusta tulevien alumnien eli tänä vuonna TieVie 10 ov:a suorittaneiden mentorina.

Seminaariin on ilmoittaunut jo kelpo joukko alumneja, mutta lisääkin mahtuu. Silloin kannattaa huomata tämä, jota ei ed. viestissä vielä mainittu: Ravintola Koulun Bellman-salissa esiintyy luonnollisesti Bellman Ensable:
http://www.arsnet.net/ANJ.asp?viewID=145&peopleID=556

Joten ei muuta kuin ilmoittautumaan osoitteeseen: laura.ahokas@utu.fi

Terv. Turun TieVie-tiimin ja TieVie-suunnitteluryhmän puolesta

Matti L.


Kutsu 16.2.2004 (TieVie-alumnitapaaminen Turun lähiseminaarissa 18. - 19.3.2004)

Hyvä vuoden 2001 ja 2002 TieVie-kouluttajakoulutuksen osallistuja,

Jo perinteiseen tapaan, toista kertaa, TieVie-kouluttajakoulutuksen (10 ov) suorittaneille järjestetään kuluvan vuoden TieVie-kouluttajakoulutuksen Turun päätösseminaarin yhteydessä 18. - 19.3.2004 alumnitapaaminen. Alumnit ovat tervetulleita seuraamaan päätösseminaarin ohjelmaa ja osallistumaan iltajuhlaan muiden osallistujien tavoin. Seminaari järjestetään Turun yliopiston Educariumissa, Assistentinkatu 5. Seminaarin ohjelma löytyy TieVie-portaalista osoitteesta http://tievie.oulu.fi/tieviekouluttajakoulutus/ohjelmaturku.htm.

Alumneille on myös järjestetty pe 19.3. aamupäivällä oma sessio, jossa osallistujat voivat kertoa elämästä kouluttajakoulutuksen jälkeen. Ohjelma tarkentuu, kun selviää, ketkä ovat osallistumassa sessioon.

Ohesta löydät tietoa majoittumisesta sekä ilmoittautumisesta. Alumnit ilmoittautuvat seminaariin kurssilaisten tavoin.

MAJOITTUMINEN
Osallistujille ei ole varattu hotelleista erillisiä kiintiöitä. Illanviettopaikkaa lähellä olevia ja TieVie-yhteisön suosiossa olleita hotelleja ovat erityisesti:

KULKUYHTEYDET JA KARTTA
Educariumiin on Kupittaan rautatieasemalta n. 1 km, sekä Kauppatorilta ja rautatieasemalta n. 3 km. Kauppatorilta pääsee Educariumiin (Kasarmintien pysäkki) busseilla 30, 50, 51, 53 ja 54. Turun kartta löytyy osoitteesta http://opaskartta.turku.fi/

ILLANVIETTOON JA SEMINAARIIN ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittaudu seminaariin osoitteella laura.ahokas@utu.fi viimeistään ma 8.3.2004. Mainitse ilmoittautuminen yhteydessä, osallistutko illalliselle (hinta sponsoroitu 12 euroa, maksetaan illallisen yhteydessä).

Tervetuloa Turkuun!

Toivottavat Merja Ruotsalainen Oulusta sekä Matti Lappalainen Turusta

 

 

Virtuaaliyliopisto

Sivukartta

Webmaster