TieVie - Valtakunnallinen tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytön koulutus

Arviointi-verkkojakso 23.2. - 19.3.2004

 

Jakson työskentely viikolla 12 (15. - 19.3.)

Viime viikolla tehtiin arviointisuunnitelma omaan kehittämishankkeeseen. Suunnitelmat löytyvät Optimasta Tuotokset-työtilasta (TieVie_5: Tuotokset_03) kunkin osallistujan omasta henkilökohtaisesta kansiosta. Tällä verkkojakson viimeisellä viikolla vuorossa on opponointivaihe. Opponenttiparin saavat vain ne osallistujat, jotka ovat julkaisseet arviointisuunnitelmansa tai -työkalunsa omassa kansiossaan Optiman Tuotokset-työtilassa maanantaiaamuun 15.3. klo 9.00 mennessä. Opponenttiparit muodostetaan 15.3. ja julkaistaan viimeistään 16.3. Asiasta laitetaan tiedote myös sähköpostilla.

Tehtävät viikolla 12

Tutustu oman opponenttiparisi arviointisuunnitelmaan Optimassa Tuotokset-työtilassa (TieVie_5: Tuotokset_03). Anna parillesi vertaispalautetta hänen suunnitelmastaan tai arviointityökalustaan. Pyri antamaan kannustavaa ja rakentavaa palautetta (mitkä ovat arviointisuunnitelman vahvuudet ja erityispiirteet, miten hankkeen arviointia voisi vielä kehittää). Myös suunnitelmassa tai työkalussa ilmeneviä epäselvyyksiä tai ristiriitaisuuksia kannattaa nostaa esiin. Kirjoita palautteesi opponenttiparisi dokumentin perässä olevaa kommentointityökalua (keltainen logo nimen perässä) apuna käyttäen 19.3. mennessä.

Kommentointityökalun käyttäminen tapahtuu seuraavasti:

  • Lue opponenttiparisi suunnitelma.
  • Klikkaa suunnitelman perässä olevaa kommentointi-painiketta (keltainen objekti). Jos dokumentin perässä ei näy keltaista objektia, ota yhteyttä joko opponenttipariisi tai Paula Vaskuriin (paula.vaskuri(a)oulu.fi). (Kommentointityökalun päällelaittamisesta on ohjeet edellisen viikon tehtävänannossa, ks. vk 11.)
  • Klikkaa "Lisää kommentti" jos haluat aloittaa uuden keskustelujuonteen dokumentin alla. Jos haluat vastata toisen esittämään kommenttiin, klikkaa auki haluamasi kommentti ja paina "Vastaa", jolloin lähettämäsi kommentti näkyy hierarkisesti edellisen kommentin alla.
  • Klikkaa "Ok".

Jakson päätteeksi anna palautetta verkkojaksosta TieVie-portaalissa olevalla palautelomakkeella. Kaikki kommentit, kehut ja kehittämisideat ovat tarpeen jakson kehittämisessä.

Jaksosta koottu yhteenveto löytyy viimeistään 31.3. täältä Arviointi-työtilasta. Yhteenvedon valmistumisesta ilmoitetaan sähköpostilla.

vk 9 | vk 10| vk 11 | vk 12